Снимка: Shealah Craighead, уикипедия Президентът Тръмп подновява кампанията си въпреки заразата

...
Снимка: Shealah Craighead, уикипедия Президентът Тръмп подновява кампанията си въпреки заразата
Коментари Харесай

Тръмп подновява кампанията си

Снимка: Shealah Craighead, уикипедия 

Президентът Тръмп възобновява акцията си макар болестта с ковид. Лекарите оповестиха, че той може да се върне към публичните прояви още в събота.

Очаква се президентът да посрещне няколко стотин души през днешния ден, макар че ще приказва с тях от балкона на белия дом. А вторият му спор с Джо Байдън беше анулиран, написа nova.bg.

Няколко съществени въпроса за здравето на Тръмп остават без отговор. Само седмица откакто беше признат в болница, той разгласи, че е подготвен да се върне към отговорностите си.

„ В момента не взимам медикаменти, от осем часа не взимам. Така че съм без медикаменти, което ме кара да се усещам добре. Не одобрявам медикаментите ”, съобщи американският президент.

Докато е бил в изолираност, Тръмп е изискал сътрудниците му да насрочат предизборни манифестации, само че към този момент няма проекти президентът да пътува. Вместо това той даде изявление за телевизия „ Фокс ”, в което в детайли изясни здравословното си положение.

„ Взех последните дози от всички медикаменти. Те би трябвало да работят към 4 месеца. Знаете за антителата. Мисля, че би трябвало да имам имунитет за към 2 до четири месеца, може би малко по-дълго. Не знам тъкмо ”, съобщи той.

Тръмп описа за признаците си и за изгодите от пробния коктейл антитела, с който е бил лекуван.

„ Имате възпалено гърло, с изключение на всичко друго. Но се почувствах в действителност доста, доста добре, откакто взех това лекарство. Система е, не е инжекция. Искам всички да го имат. Всъщност, ще го дам на всички, които са заболели и ще го дам гратис ”, закани се той.

Експерти означават, че пробното лекарство не е получило утвърждение и няма солидни доказателства, че е дейно при лекуването на COVID-19. Въпреки това, коктейлът от антитела е обещаващ.

По време на изявлението си, президентът Тръмп също отхвърли да отговори на въпроса дали пробата му за ковид е негативен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР